Složení dršťek: 100% jehněčí dršťky (žaludky) a předžaludky (bachor, čepec, kniha, sléz).
Krmné doporučení: Dobře stravitelné masité jehněčí žaludky (dršťky) můžeme občas podávat samotné. Z pohledu BARFu jsou žaludky jemné (křehké) maso. Ale není to houževnatá svalovina. Při zařazování drštek do jídelníčku dbáme (v čase týdnů) na skladbu „celé zvíře“ (svalovina, vnitřnosti, kosti, rostlinné složky).
Původ masa: Původ těchto jehněčích drštěk je Holandsko. Zvířata převážně z volného chovu s přirozenou výživou na pastvě (tráva, byliny, luční květiny), v zimě pak seno nebo siláž (přirozeně zfermentované rostliny).
Žádná laciná plniva - Tyto dršťky neobsahují separát z kostí, rozemleté kůže, masokostní moučky (ani žádné jiné kafilerní produkty). Neobsahují rostlinné odpady, sóju, přidané tuky ani žádná jiná laciná plniva.
Analytické složky: Protein: 18,0%, tuk: 16,0%, vláknina: 0,6%, popel: 1,2%, vlhkost: 68,0%.