Kód: 544 | Značka: B.A.R.F. Company

PŠTROSÍ SRDCE KUSOVÉ 0,25 kg

Neohodnoceno
125 Kč
Skladem (>5 ks)

Složení:
pštrosí srdce

Kategorie: PŠTROS
Hmotnost: 0.25 kg
Druh masa: Pštros
Hmotnost: 0,4 kg

Složení:
pštrosí srdce

Pro koho se hodí:
Balíček se hodí pro všechny věkové kategorie psů již od nejnižšího věku.
Maso z pštrosa je velmi vhodné pro psí alergiky, protože se jedná o ne příliš často krmený druh masa.

Tento balíček je vhodný i pro štěňata a začátečníky a psím sportovcům dodá dostatek velmi kvalitních bílkovin.
Zdravým psům můžeme podávat pštrosí srdce 1x nebo 2x týdně.


Pro koho se NEhodí nebo hodí méně:
Pštrosí srdce se nehodí pro psy s onemocněním jater a slinivky
Psům s onemocněním ledvin můžeme na zpestření zařadit pštrosí srdce do jídelníčku 1x za dva týdny

Popis:
Hlavní složkou je kusové pštrosí srdce. Pštrosí srdce zajisté ocení majitelé psů alergiků, protože zrovna pštrosí maso řadíme k druhům, které alergie na krmivo příliš často nevyvolávají. Více o krmení psích alergiků a o eliminační dietě se dočtete v našem článku. Pštrosí maso je i ve stravě pro lidi považováno za hotový gurmánský zážitek. Díky svým skvělým vlastnostem je pštrosí maso stále více vyhledávané a poptávka tedy roste. Maso pštrosa je někde mezi masem červeným a masem bílým a je velmi křehké a jemné. Z vitamínů si v pštrosím mase nejvíce ceníme vitamínů skupiny B a z minerálů oceníme především železo. Srdce obsahuje také dostatek taurinu a hořčíku. Maso pštrosa všeobecně obsahuje velmi málo tuku, srdce o něco více. Bílkoviny v pštrosím mase jsou velmi kvalitní a dobře stravitelné a využitelné. Srdce se díky své struktuře počítá jako svalovina a ne jako vnitřnosti.

Tento balíček neobsahuje kosti, což musíme zohlednit při sestavování jídelníčku.


Analytické hodnoty:
vlhkost 65,9%, bílkoviny 26%, sacharidy 0,2%, tuky 7%, vláknina 0%, popel 0,9%

Balení: 
PŠTROSÍ SRDCE KUSOVÉ je kusové syrové maso určené ke krmení psů a jiných domácích šelem. Maso je mleté a zabalené v plochém PE/PP obalu. Výhodou tohoto balení je dobrá skladovatelnost, protože zabírá v mrazáku málo místa a zároveň je možné celkem snadno ulomit a rozmrazit jen část balíčku. Veškeré použité suroviny odpovídají potravinářské kvalitě.

Text MVDr. Markéta Rázgová © 2024