Kód: 284 | Značka: B.A.R.F. Company

ZVĚŘINOVÉ KOSTI MIX (cena za balení)

Neohodnoceno
45 Kč
Skladem (>5 ks)

Složení:
zvěřina kosti,
zvěřina svalovina

cca 0,5 kg

Kategorie: DRUHY MASA
Hmotnost: 0.5 kg
Druh masa: Zvěřina

Složení:
zvěřina kosti,
zvěřina svalovina

cca 0,5 kg

Pro koho se hodí:
Zvěřina se hodí pro všechny věkové kategorie psů.

Pro koho se NEhodí nebo hodí méně:
Zvěřina s kostmi není vhodná pro psy nemocné cukrovkou, psy s močovými kameny a psy s onemocněním jater, slinivky a ledvin.

Popis:
Hlavní složkou jsou kosti z vysoké zvěře a okolní svalové úpony a šlachy. Výhodou masa z divokých zvířat je to, že takovéto maso neobsahuje zbytky léčiv, svaly jsou tvořeny jemnějšími vlákny a obsah mezisvalového tuku je velmi nízký. Zvěřina z vysoké je pro psa tou nejpřirozenější možnou stravou jakou mu můžeme nabídnout. Nutričně a biologicky je zvěřina velmi hodnotná, protože obsahuje výborně stravitelné bílkoviny a pouze 1% - 3% tuků. Zvěřina přirozeně obsahuje velké množství vitamínů (A, D, C, E, B) a minerálů (vysoký obsah např. železa, zinku, fosforu, mědi a selenu). Na rozdíl od zvířat chovaných člověkem na maso obsahuje zvěřina i určitě množství sacharidů v podobě svalového glykogenu. Specifická vůně a chuť zvěřiny způsobuje její vysokou chutnost a oblíbenost u většiny psů. Zvěřina se výborně hodí pro psí alergiky, kde je možné jí zařadit jako první podávaný druh masa v eliminační dietě. Více o eliminační dietě najdete v našem článku. Zvěřinové kosti jsou velmi vhodné pro psy, kteří preferují kusovou kořist.

Tento balíček obsahuje kosti a není tedy nutné k němu nic dalšího přidávat.
Kombinovat můžeme se svalovinou a vnitřnostmi.


Analytické hodnoty:
vlhkost 75,3%, bílkoviny 19%, sacharidy 0,1%, tuky 3%, vláknina 0%, popel 2,6%

Balení:
ZVĚŘINOVÉ KOSTI NA OKUS jsou syrové maso a kosti určené ke krmení psů a jiných domácích šelem. Maso je zabalené v plochém PE/PP obalu. Výhodou tohoto balení je dobrá skladovatelnost, protože zabírá v mrazáku málo místa. Veškeré použité suroviny odpovídají potravinářské kvalitě.

Text MVDr. Markéta Rázgová © 2016